Cannelloni s krabem a čekankou

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
34 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
2 g
Cukr
199 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.
  • 2
    Uvaříme cannelloni podle návodu na obalu. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme olej a uvařené těstoviny osmažíme dokřupava, vyjmeme a osušíme na ubrousku.
  • 3
    V míse smícháme krabí maso, pepř a citronovou šťávu, touto směsí naplníme cannelloni a naklademe do zapékací mísy. Posypeme paprikou a zapékáme 15 minut.
  • 4
    Opranou čekanku rozložíme na talíře a na ni vyskládáme porce cannelonni. Podáváme s cherry rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.