Cannelloni s krabem a čekankou
25 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 750gramůKrabí maso mražené
- 225gramůMajonéza
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 225gramůRajčata Cherry
- 1kusČekanka
- 20mililitrůOlej olivový extra panenský
- 500gramůCannelloni
- 1lžičkaSůl
- 4litryVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
34 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
2 g
Cukr
199 mg
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.
- 2Uvaříme cannelloni podle návodu na obalu. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme olej a uvařené těstoviny osmažíme dokřupava, vyjmeme a osušíme na ubrousku.
- 3V míse smícháme krabí maso, pepř a citronovou šťávu, touto směsí naplníme cannelloni a naklademe do zapékací mísy. Posypeme paprikou a zapékáme 15 minut.
- 4Opranou čekanku rozložíme na talíře a na ni vyskládáme porce cannelonni. Podáváme s cherry rajčaty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.