Capellini s hrachovými lusky
45 min.
Ingredience
- 250gramůTěstoviny Capellini
- 2litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 400gramůHrachové lusky
- 50gramůOříšky piniové
- 3lžíceSýr Parmezán
- 50mililitrůOlej olivový
- 1špetkaPepř bílý
- 0,5kusSalát listový Dubáček
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a vsypeme do mísy. Necháme na teplém místě. Ve vodě po těstovinách uvaříme očištěné a omyté mladé hrachové lusky. Přidáme je do mísy k těstovinám, vše posypeme nastrouhaným sýrem a nasucho opraženými piniemi. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Nakonec salát pokapeme olejem, ozdobíme listy omytého dubáčku a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.