Capellini s hrachovými lusky

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a vsypeme do mísy. Necháme na teplém místě. Ve vodě po těstovinách uvaříme očištěné a omyté mladé hrachové lusky. Přidáme je do mísy k těstovinám, vše posypeme nastrouhaným sýrem a nasucho opraženými piniemi. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Nakonec salát pokapeme olejem, ozdobíme listy omytého dubáčku a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.