Caprese salát - italská klasika

10 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
902 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
67 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata a cherry rajčata osušíme. Velká rajčata pokrájíme na osminky, malé překrojíme na poloviny a dáme je do mísy. Rajčata posypeme mořskou solí (3 špetky), pepřem, promícháme s extra olivovým panenským olejem. Opláchneme snítku bazalky a máty. Z bylinek otrháme lístky. Ochucená rajčata dáme na talíře, přidáme potrhanou mozzarelu, kterou posypeme 1-2 špetkami mořské soli, pokapeme chilli olejem a salát podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.