Cardaillská cibulačka

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji a másle mírně osmahnutou cibulku, kterou jsme předem nasekali na malinké kostičky, zlehka zasypeme moukou. Následně přilijeme vodu s polévkovým kořením, solí a pepřem. Podle libosti lze nahradit též vývarem. Směs, která nám vznikla, necháme čtvrt hodiny povařit. Během vaření pečivo nakrájíme na plátky cca tři čtvrtě centimetru silné a tyto osmahneme také na oleji a másle.
  • 2
    Podáváme ve větší míse, do které ve vrstvách střídavě vyskládáme osmahnuté pečivo a na plátky nakrájený ementál. Alternativou je nakladení pečiva a sýru přímo na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.