Carpaccio z lososa
20 min.
Ingredience
- 200gramůLosos - filety
- 1lžícePesto
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůRukola
- 20gramůSýr Parmezán
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
220 mg
Cukr
475 mg
Postup přípravy
- 1Maso z filetu dobře očistíme a zbavíme tuku. Rozkrojíme na tenký plát, osolíme a potřeme bazalkovým pestem. Plát zarolujeme, zabalíme do potravinářské folie a do alobalu. Roládu pevně utáhneme a necháme zamrazit.
- 2Ztuhlou roládu nakrájíme na tenké plátky, které navrstvíme na talíř lehce potřený olivovým olejem, aby se na něj maso nelepilo. Zakápneme olivovým olejem, dochutíme a dozdobíme parmezánem a rukolou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.