Carpaccio z lososa

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
220 mg
Cukr
475 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z filetu dobře očistíme a zbavíme tuku. Rozkrojíme na tenký plát, osolíme a potřeme bazalkovým pestem. Plát zarolujeme, zabalíme do potravinářské folie a do alobalu. Roládu pevně utáhneme a necháme zamrazit.
  • 2
    Ztuhlou roládu nakrájíme na tenké plátky, které navrstvíme na talíř lehce potřený olivovým olejem, aby se na něj maso nelepilo. Zakápneme olivovým olejem, dochutíme a dozdobíme parmezánem a rukolou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.