Castrova polévka s rybou a kukuřicí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli s česnekem hrubě nasekáme. Z dýně a brambory nakrájíme větší kostky. Maso asi 2 minuty prohřejeme v páře.
  • 2
    V hrnci rozpustíme máslo, na něm krátce opečeme cibuli s česnekem, přidáme kukuřici, dýni, brambor, za občasného míchání podusíme 5 minut. Přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme, opepříme, přidáme tymián, uvedeme do varu.
  • 3
    Za občasného míchání zvolna vaříme, až zelenina změkne. Přidáme maso a už jen krátce zahřejeme.
  • 4
    Porce zdobíme osminkami citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.