Castrova polévka s rybou a kukuřicí
35 min.
Ingredience
- 250gramůTreska aljašská
- 20gramůMáslo čerstvé
- 30gramůCibule
- 125gramůDýně
- 1,25litryVývar rybí
- 1špetkaTymián sušený
- 1lžičkaSůl mořská
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 400gramůKukuřice
- 5gramůČesnek
- 4lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli s česnekem hrubě nasekáme. Z dýně a brambory nakrájíme větší kostky. Maso asi 2 minuty prohřejeme v páře.
- 2V hrnci rozpustíme máslo, na něm krátce opečeme cibuli s česnekem, přidáme kukuřici, dýni, brambor, za občasného míchání podusíme 5 minut. Přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme, opepříme, přidáme tymián, uvedeme do varu.
- 3Za občasného míchání zvolna vaříme, až zelenina změkne. Přidáme maso a už jen krátce zahřejeme.
- 4Porce zdobíme osminkami citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.