Čatní ananasové

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
77 kcal
Sacharidy
19 g
Vláknina
606 mg
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananas a jablka oloupeme a nakrájíme na kostky, česnek, zázvorový kořen a chilli papričky najemno nasekáme. Ocet, cukr, sůl, skořici, chilli papričky s česnekem a zázvorem vložíme do varné nádoby a uvedeme do varu. Přidáme ananas s jablky a hrozinkami a za častého míchání vaříme při nízkém příkonu tepla, až se jablka rozvaří a čatní dostatečně zhoustne. Ve směsi necháme nerozvařené kousky ananasu.
  • 2
    Čatní naplníme do vypařených horkých sklenic, které ihned uzavřeme a označíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.