Čatní z celeru a rajčat
80 min.
Ingredience
- 1kusCeler bulvový
- 6kusůRajčata
- 1kusChilli paprička
- 255gramůCukr krupice
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaHořčičné semínko
- 1lžičkaNové koření mleté
- 3kusyHřebíček
- 250mililitrůOcet vinný
Počet porcí:
30Postup přípravy
- 1Očištěný kořen celeru a spařená rajčata oloupeme a spolu s chilli papričkou pokrájíme. Všechny suroviny vložíme do varné nádoby, promícháme, uvedeme do varu a za nízkého příkonu tepla vaříme asi jednu hodinu, až čatní zhoustne.
- 2Hotové čatní odstavíme, naplníme do vypařených sklenic, které ihned uzavřeme a označíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.