Cazzimperio
15 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 3kusyMrkev kořen
- 1kusCeler řapíkatý
- 1kusSalát ledový
- 2kusyFenykl obecný
- 12kusůŘedkvička
- 50mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Všechnu zeleninu očistíme.Mrkev oloupeme, rozčtvrtíme, pak podélně rozkrájíme na čtvrtiny.
- 2Z celeru budeme potřebovat 3 řapíky, které nakrájíme na stejné kousky jako mrkev.
- 3Ze salátu vyjmeme srdce, zbytek můžete využít v jiném receptu.
- 4V malé misce smícháme olivový olej, sůl a pepř.
- 5Podáváme jako předkrm – na talíři servírujeme kousky zeleniny, které namáčíme do ochuceného olivového oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Cazzimperio
Musím vyzkoušet 😉