Čekanková kaše

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekanku omyjeme a nakrájíme nahrubo. Vložíme ji do vroucí smetany, osolíme, opepříme, přidáme mletý muškát, přilijeme bešamel a povaříme 20 minut. Smetanu necháme hodně vyvařit. Odstavíme z ohně, propasírujeme přes síto, přimícháme rozkvedlané žloutky, lžíci másla a teplou bramborovou kaši. Dobře promícháme a podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.