Čekankové puky s uzeným masem a žampiony

55 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
31 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné puky čekanky uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony očistíme, překrojíme a pokrájíme na plátky, moravské uzené krájíme na kostičky. Zapékací mísu vymažeme olejem.
  • 2
    Na másle zpěníme cibuli, přidáme žampiony, maso, sůl, pepř, zasypeme moukou a osmažíme.
  • 3
    Okapanou čekanku vložíme do vymazané zapékací mísy, poklademe masovou směsí a v předehřáté troubě zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.