Čekankový salát

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
14 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nasekáme zázvor, podusíme na oleji a okořeníme.
  • 2
    Mrkve nakrájíme na plátky, čekanku rozdělíme na čtvrtiny.
  • 3
    Pomeranč rozdělíme na dílky.
  • 4
    Smícháme jablečnou a pomerančovou šťávu a směs povaříme na pánvi.
  • 5
    Přidáme čekanku, mrkev a pomeranč a podusíme.
  • 6
    Zalijeme sójovou omáčkou, ozdobíme mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.