Čekankový salát s hruškami a sýrem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme jogurt se sýrem, ochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí.
  • 2
    Červenou čekanku omyjeme, necháme okapat a lístky natrháme na menší kousky.
  • 3
    Hrušky oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky, vyřízneme jádřince, dužinu nakrájíme na tenké plátky a pokapeme je citronovou šťávou.
  • 4
    Natrhanou čekanku a plátky hrušek rozložíme na servírovací talíře, přelijeme jogurtovou směsí, posypeme nasekanými vlašskými ořechy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.