Celer dušený s kysanou okurkou
45 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůOkurky nakládané
- 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer nakrájíme na menší kostky, přidáme nahrubo nastrouhanou kyselou okurku, osolíme a dusíme na másle.
- 2Téměř hotový pokrm zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, krátce povaříme a nakonec posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.