Celer dušený s rajčaty a hráškem
50 min.
Ingredience
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůRajčata
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 10gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěný, nahrubo nastrouhaný celer osolíme a dusíme na másle.
- 2K téměř měkkému celeru přidáme sterilovaný hrášek a omytá, na plátky nakrájená rajčata. Krátce podusíme.
- 3Nakonec podle chuti dosolíme a hotový pokrm posypeme sekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.