Celer na řecký způsob

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný celer oloupeme, nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu a podlijeme vodou s octem. Krátce podusíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji, až zesklovatí. Přidáme rajčatový protlak, podušený celer a vše podlijeme vínem. Podle chuti osolíme a dodusíme doměkka.
  • 3
    Celer podáváme jako přílohu k masům nebo těstovinám, připraveným bez omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.