Celer po řecku
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceVíno bílé
- 20gramůOlej stolní
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 300gramůCeler bulvový
- 20gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěný, na plátky nakrájený celer zalijeme osolenou a okyselenou vodou a krátce podusíme.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme celer, rajčatový protlak, osolíme a ochutíme worcesterem. Zalijeme vínem a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.