Celer smažený

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
66 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky zhruba 7,5 mm tlusté. Plátky osolíme po obou stranách, naskládáme těsně na sebe do misky, přikryjeme a necháme půl hodiny uležet, aby změkly.
  • 2
    Poté je osušíme v papírových ubrouscích, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích, ve strouhance a smažíme na tuku. Usmažené necháme okapat na papírovém ubrousku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.