Celer zapečený se sýrem a jogurtem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
31 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané celery uvaříme v osolené vodě do poloměkka, vyjmeme je a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na dno urovnáme vrstvu celeru, posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným s osmaženou strouhankou, znovu navrstvíme celer, posypeme sýrem a poklademe na kolečka rozkrájenými, natrvdo vařenými vejci. Posypeme petrželkou, zalijeme jogurtem smíchaným se žloutkem a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.