Celeráček

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
58 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na pláty. V osolené vodě je uvaříme a necháme okapat.
  • 2
    Polovinu plátků potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme grilovacím kořením a poklademe plátky salámu. Druhou polovinu plátků také potřeme vejcem a potřenou stranou přitiskneme na salám. Takto připravený celer obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme po obou stranách v rozpáleném oleji na středním plameni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.