Celerová kaše s kuřecím masem
65 min.
Ingredience
- 350gramůBrambory
- 1litrVoda pitná
- 400gramůCeler řapíkatý
- 120gramůKuřecí prsa
- 6lžicMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
26 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory vaříme ve slupce asi 25 minut, scedíme je, oloupeme a ještě horké prolisujeme.
- 2Omytý celer nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Omytá kuřecí prsa nadrobno nakrájíme.
- 3Celer podusíme na lžíci másla, přidáme 2 lžíce vody a dusíme asi 20 minut doměkka. Po 10 minutách přidáme nakrájené maso. Petrželku omyjeme a lístky vmícháme do celeru s masem. Vše rozmixujeme.
- 4Pyré smícháme s bramborami, zředíme zbylým máslem a stejným množstvím vody, aby vznikla hustá kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.