Celerová kašička

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve omyjeme brambory ve slupce a uvaříme je 25 minut. Oloupeme je a protlačíme je lisem na brambory.
  • 2
    Vezmeme 2 stonky celeru, očistíme je a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Podusíme je na 1 lžíci tuku a 2 lžících vody doměkka asi 15 minut. K tomu přidáme ještě na 10 minut povařit maso pokrájené na kostičky. Lístky petrželky přidáme k masu a zelenině a prolisovaným bramborám. Vše ještě se zbylým tukem a trochou vody rozmixujeme na hladkou kaši.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.