Celerová kašička
65 min.
Ingredience
- 350gramůBrambory
- 400gramůCeler řapíkatý
- 120gramůKuřecí prsa
- 6lžičekMáslo čerstvé
- 1hrstPetržel - nať
- 4lžíceVoda pitná
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve omyjeme brambory ve slupce a uvaříme je 25 minut. Oloupeme je a protlačíme je lisem na brambory.
- 2Vezmeme 2 stonky celeru, očistíme je a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Podusíme je na 1 lžíci tuku a 2 lžících vody doměkka asi 15 minut. K tomu přidáme ještě na 10 minut povařit maso pokrájené na kostičky. Lístky petrželky přidáme k masu a zelenině a prolisovaným bramborám. Vše ještě se zbylým tukem a trochou vody rozmixujeme na hladkou kaši.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.