Celerová marmeláda s bylinkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme a nakrájíme na kostičky, červenou cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    V hrnci rozpustíme máslo, vložíme do něj cibuli s celerem a 5 minut restujeme. Přidáme tymián, cukr a necháme zkaramelizovat. Pak přilijeme portské víno, vinný ocet a vaříme, dokud se část tekutiny neodpaří. Zelenina musí být měkká. Nakonec přimícháme brusinkový džem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.