Celerová remuláda
20 min.
Ingredience
- 1kusCeler bulvový
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžíceOcet vinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 2lžíceHořčice plnotučná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky - nestrouháme.
- 2Přidáme hořčici, olej, ocet, sůl, pepř a špetku cukru. Vše dobře promícháme.
- 3Do remulády můžeme podle chuti přidat trochu majonézy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.