Celerové čatní s cherry rajčátky

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Rajčátka omyjeme, slupku nařízneme do kříže a spaříme ve vroucí vodě. Pak slupku oloupeme a rajčátka překrojíme na čtvrtiny.
  • 2
    Do hrnce vložíme celer, rajčátka, přidáme vinný ocet, bílé víno, želírovací cukr a přivedeme k varu. Za stálého míchání směs na mírném ohni povaříme 20 minut. Osolíme, opepříme, přidáme mletou skořici a promícháme.
  • 3
    Hotové čatní nalijeme do zavařovacích sklenic a vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.