Celerové krokety II

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
70 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a oloupaný celer nakrájíme na čtvrtky a uvaříme. Necháme vychladnout, drobně nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme k němu nastrouhané brambory, nastrouhanou cibuli, papriku, dva žloutky, nakrájené maso a osolíme.
  • 2
    Řádně promícháme a na prkénku posypaném strouhankou tvoříme krokety. Obalíme je v bílcích, ve strouhance a usmažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.