Celerové krokety II
60 min.
Ingredience
- 0,25kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCeler bulvový
- 4kusyBrambory vařené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1šálekKuřecí maso vařené
- 1hrnekStrouhanka
- 1,2litryVoda pitná
- 0,25litrTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
70 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěný a oloupaný celer nakrájíme na čtvrtky a uvaříme. Necháme vychladnout, drobně nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme k němu nastrouhané brambory, nastrouhanou cibuli, papriku, dva žloutky, nakrájené maso a osolíme.
- 2Řádně promícháme a na prkénku posypaném strouhankou tvoříme krokety. Obalíme je v bílcích, ve strouhance a usmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.