Celerové řízky se šunkou a sýrem

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Povaříme v osolené vodě asi 3 minuty a scedíme. Vejce rozkvedláme s trochou mléka a plátky celeru v nich z jedné strany namočíme. Nyní přilepíme k celeru plátek šunky a plátek sýru, obalíme v hladké mouce, znovu namočíme ve vejcích a obalíme ve strouhance.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a celerové řízky osmažíme z obou stran dozlatova.
  • 3
    Jako příloha se výborně hodí bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.