Celerové tyčinky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1066 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
70 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, másla, nastrouhaného sýru, strouhanky, soli a oloupaného, jemně nastrouhaného celeru vypracujeme těsto.
  • 2
    Z těsta vyválíme plát asi 0,5 cm silný a rádýlkem nakrájíme proužky. Urovnáme je na plech vyložený pečicím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a zprudka pečeme ve vyhřáté troubě.
  • 3
    Tyčinky podáváme k červenému vínu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.