Celerový salát s jablky a ořechy
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 2lžíceOlej stolní
- 1kusJablka
- 2lžíceOřechy vlašské
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Celer nakrájíme na drobné kostky a uvaříme v marinádě z osoleného a oslazeného vinného octa, který jsme zředili vodou.
- 2Uvařený celer odstavíme z ohně a přidáme jablko nakrájené na kostky. Necháme vychladnout.
- 3Před podáváním salát posypeme strouhanými ořechy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.