Celerový salát s jablky a rozinkami

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný celer nakrájíme na silnější plátky, vložíme do kastrůlku s osolenou a okyselenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Vývar z celeru uchováme. Po okapání plátky celeru nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Omyté jablko nakrájíme na nudličky, rozinky spaříme vroucí vodou, propláchneme a necháme okapat.
  • 3
    Celer s jablkem a rozinkami vsypeme do salátové mísy a promícháme s trochou vývaru z celeru. Salát osladíme a okyselíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.