Celerový salát s lískovými oříšky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
24 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka spolu s celerem omyjeme, oloupeme. Následovně je nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do misky, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme pepřem. Jogurt smícháme s olejem a smetanou, zalijeme salát. Vmícháme nahrubo nasekané oříšky, dochutíme solí, cukrem, vše ještě promícháme
  • 2
    Odležený a vychladlý salát porcujeme do jednotlivých salátových mističek. Každou porci posypeme nasekaným koprem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.