Celerový salát s mrkví a jogurtem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
34 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer spolu s mrkví oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle do misky. Přidáme na malé kousky nakrájená jablka, ihned zalijeme citrónovou i pomerančovou šťávou, promícháme.
  • 2
    Jogurt smícháme s olejem, 1 lžíce cukru, worcesterskou omáčkou, solí, pepřem. Hotovou zálivkou zalijeme salát, dobře promícháme a necháme v lednici vychladnout.
  • 3
    Vychladlý salát podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře. Každou porci posypeme nahrubo nakrájenými ořechy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.