Celerový salát se šunkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
730 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na tenké proužky. Podlijeme vodou, osolíme, okyselíme octem a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Šunku nakrájíme na nudličky, brusinky promícháme se strouhaným křenem. Všechny suroviny spolu promícháme, ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.