Celozrnná bagetka s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 2kusyBageta
- Krém
- 3lžíceMáslo pomazánkové
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 2špetkySůl
- 80gramůTuňák drcený ve vlastní šťávě
- 0,5lžičkaCitrónová šťáva
- Obloha
- 1kusRajčata
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,25kusSalát římský
- 0,5kusMozzarella
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
924 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
21 g
Sacharidy
146 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V misce vymícháme konzervovaného tuňáka s pomazánkovým máslem, hořčicí a solí a pár kapkami citrónové šťávy na hladký krém. Omyjeme a osušíme 1 rajče, rozkrájíme ho na 4 plátky. Omyjeme listy salátu, vodu setřepeme, z mozzarelly nakrájíme 2 plátky, silné 5-7mm.
- 2Celozrnné bagetky (1ks přibližně 60g) rozpůlíme a potřeme všechny poloviny pomazánkou. Pak na spodní poloviny položíme 1-2 listy salátu, 1 plátek mozzarelly, 2 plátky z rajčete, které ochutíme pepřem. Na rajčata zas položíme 2 listy salátu a zakryjeme je potřenými polovinami bagetky. Dobrou chuť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.