Černohorský tvarožák
45 min.
Ingredience
- 500gramůCukr krupice
- 1000gramůTvaroh tučný
- 2lžíceMouka polohrubá
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžíceOlej olivový
- 10kusůVejce slepičí
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
294 mg
Cukr
49 g
Postup přípravy
- 1Umícháme vejce s cukrem dohladka. Přidáme mouku, tvaroh, strouhanku, olej a šťávu z 1/2 citronu. Vše dobře rozmícháme.
- 2Hmotu vlijeme do vymaštěného pekáče do výše asi 2 cm a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.