Černý čokoládový suchar

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
4 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme vejce s moučkovým cukrem a šleháme cca 30 minut do zhoustnutí. Přidáme skořici, nastrouhanou kůru z citronu, tlučený hřebíček, poté zlehka vmícháme na nudličky nakrájené mandle, očištěné rozinky, nastrouhanou čokoládu, pomerančovou kůru a mouku.
  • 2
    Těsto rozetřeme do máslem vymazané a moukou vysypané formy a v mírně vyhřáté troubě pečeme cca 60 minut. Hotový chlebíček necháme odpočinout do druhého dne, poté nakrájíme, obalíme ve vanilkovém cukru a v teplé troubě dosušíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.