Černý kořen se sýrovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný, na kousky nakrájený černý kořen uvaříme v osolené vodě doměkka. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v kastrole na másle, vsypeme mouku a připravíme světlou cibulovou jíšku. Zalijeme ji mlékem a chvíli povaříme. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Nakonec přidáme žloutek rozmíchaný ve smetaně a nastrouhaný sýr. Omáčku promícháme s uvařeným černým kořenem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.