Černý zajíc

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
724 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
26 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
7 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyškvaříme na oleji slaninu, přidáme trochu másla a zajíce rozděleného a odblaněného na porce. Opečeme prudce ze všech stran, poté maso vyndáme a na výpeku osmahneme nakrájenou mrkev, celer, petržel, cibuli a rybízovou marmeládu. Podlijeme červeným vínem, přidáme maso, dolijeme vodou, přidáme celý pepř, nové koření, tymián, bobkové listy, jalovec a dusíme doměkka. Maso musí být ponořené pod vodou. Maso vyndáme, odstraníme všechno koření, omáčku zahustíme perníkem a přidáme sušené švestky, 20 minut vaříme, vrátíme do omáčky maso a prohřejeme.
  • 2
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.