Čerstvé fazole dušené
70 min.
Ingredience
- 2decilitryOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 1kilogramFazolové lusky zelené
- 6kusůRajčata
- 5litrůVoda pitná
- 1kusPaprika zelená
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na rozpáleném oleji osmažíme lehce cibulku a postupně i omyté fazole. Omyjeme papriky a rajčata, papriky zbavíme jádřinců. Vše nakrájíme na menší kostky a přidáme do hrnce k fazolím. Osolíme, opepříme, zalijeme vodou a asi hodinu necháme povařit na mírném ohni, za občasného míchání. Můžeme podávat i jako přílohu k masům nebo jen s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.