Čerstvé houby na paprice

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka, zelenou papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky, houby na plátky, vejce rozšleháme s 1 lžící mléka, petrželovou nať drobně posekáme.
  • 2
    V hlubším rendlíku na oleji osmažíme cibuli, přidáme papriku, houby, okořeníme drceným kmínem a solí. Pod poklicí dusíme za občasného míchání.
  • 3
    Když jsou houby měkké, přelijeme je vejci, zamícháme a necháme vejce srazit. Před podáváním zdobíme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.