Čerstvé houby na paprice
40 min.
Ingredience
- 200gramůHouby čerstvé
- 200gramůPaprika zelená
- 40gramůCibule
- 20gramůOlej rostlinný
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaKmín mletý
- 1lžíceMléko polotučné
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kolečka, zelenou papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky, houby na plátky, vejce rozšleháme s 1 lžící mléka, petrželovou nať drobně posekáme.
- 2V hlubším rendlíku na oleji osmažíme cibuli, přidáme papriku, houby, okořeníme drceným kmínem a solí. Pod poklicí dusíme za občasného míchání.
- 3Když jsou houby měkké, přelijeme je vejci, zamícháme a necháme vejce srazit. Před podáváním zdobíme petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.