Čerstvé mangové čatní

20 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Manga oloupeme, zbavíme pecek a nakrájíme na kostičky. Vsypeme do mísy a přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou chilli papričku, cukr, vinný ocet a olivový olej. Vše promícháme, osolíme, opepříme a okořeníme mletým koriandrem.
  • 2
    Mísu zabalíme do fólie a uložíme do chladničky. Čatní může zrát až 3 dny.
  • 3
    Těsně před podáváním čatní dochutíme nasekanou mátou.
  • 4
    Podáváme k pečeným masům nebo k sýrům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
El Alamein
čt 21. 5. 2015
😁