Čerstvý kopr naložený v octě a oleji
25 min.
Ingredience
- 400gramůKopr čerstvý
- 3decilitryVoda pitná
- 6decilitrůOcet kvasný lihový
- 30gramůSůl
- 0,5decilitrOlej stolní
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Vápník
141 mg
Postup přípravy
- 1Mladý, čerstvý kopr očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Poté rozdělíme do skleniček.
- 2Ve vodě rozmícháme ocet a sůl, převaříme a necháme vychladnout. Nálevem kopr zalijeme, necháme chvíli odpočinout a na povrch přilijeme olej. Sklenice převážeme celofánem a uchováme v temné a studené místnosti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.