Čerstvý papájový sambal
20 min.
Ingredience
- 1lžíceOmáčka rybí
- 1kusPapaya
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceLimetková šťáva
- 0,5kusCibule červená
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Z papáji odstraníme semínka a nasekáme ji najemno. Smícháme s nasekanou cibulí, najemno posekaným koriandrem, rybí omáčkou a cukrem. Pokapeme limetovou šťávou, ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme půl hodiny odpočinout při pokojové teplotě.
- 2Salsu podáváme chlazenou nebo při pokojové teplotě ke grilovanému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.