Čertovsky dobré řezy

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
28 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
293 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu spolu se 110g másla zvolna rozpustíme, promícháme a směs necháme zchladnout.
  • 2
    V míse ručním šlehačem zpracujeme 3 vejce, 125g cukru, vanilkový cukr a špetku soli. Přišleháme prochladlou čokoládovou směs a zaděláme hladké těsto.
  • 3
    Pečicí formu o rozměrech 24x24 cm vyložíme pečicím papírem a naplníme polovinou připraveného těsta. Povrch uhladíme.
  • 4
    Tvaroh se zbylým máslem utřeme na hladký krém, vmícháme zbylý cukr, vanilkový cukr, vejce, žloutek a solamyl. Nakonec vmícháme nasekaná dýňová semínka.
  • 5
    Tvarohový krém rozetřeme na těsto a uhladíme. Druhou polovinu těsta naneseme lžičkou po kouscích na tvarohovou směs.
  • 6
    Řezy pečeme ve středně vyhřáté troubě 30-35 minut. Po upečení necháme vychladnout na mřížce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.