Červená omáčka

55 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
933 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky a 1 lžíce másla připravíme světlou jíšku. Přidáme rajčatový protlak a zalijeme vývarem.
  • 2
    Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli a očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a petržel, přidáme do omáčky a na mírném ohni povaříme 20 - 30 minut.
  • 3
    Nakonec omáčku osolíme, zalijeme vínem a prolisujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.