Červená polévka
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 15gramůČesnek
- 20gramůOlej olivový
- 1kusBujón bylinkový
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaBazalka
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůProtlak rajčatový
- 0,5kilogramRajčata
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Připravíme jíšku z mouky a oleje.
- 2Oloupeme rajčata.
- 3Do hotové jíšky přidáme rajčatový protlak, vodu, sůl, bujón a oloupaná rajčata.
- 4Vaříme 20 minut.
- 5Do uvařené polévky vmícháme nastrouhaný česnek s bazalkou.
- 6Polévku servírujeme dostatečně teplou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.