Červená řepa na smetaně

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou řepu uvaříme téměř do měkka. Po částečném vychladnutí ji oloupeme, nakrájíme na hranolky a vložíme na rozehřáté máslo. Osolíme, opepříme, okyselíme citronovou šťávou a dodusíme do měkka.
  • 2
    Omyté ředkvičky nastrouháme na jemno, smícháme s kyselou smetanou a vše nalijeme na řepu. Dobře prohřejeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.