Červená řepa po rusku

70 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu dobře omyjeme, urovnáme na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.
  • 2
    Měkkou řepu oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme řepu, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Prohřejeme, zalijeme zakysanou smetanou a chvíli dusíme.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.