Červená řepa po rusku
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůČervená řepa
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 100mililitrůZakysaná smetana
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu dobře omyjeme, urovnáme na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.
- 2Měkkou řepu oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 3Na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme řepu, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Prohřejeme, zalijeme zakysanou smetanou a chvíli dusíme.
- 4Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.