Červená řepa s rajčaty

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou řepu nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je na rozehřáté máslo, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Rajčata ponoříme na chvilku do vařící vody, potom ihned do studené vody a oloupeme. Nakrájíme je na malé kousky a přidáme k červené řepě. Vše ještě dusíme.
  • 3
    Na talířích posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.