Červená vinná omáčka Barolo

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
208 mg
Cukr
760 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a necháme na ní zesklovatět cibulky.
  • 2
    Poté přilijeme víno, přidáme nasekaný tymián a provaříme do zhoustnutí. Zjemníme zakysanou smetanou a základní hnědou omáčkou. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
  • 3
    Omáčka je vhodná k rybám, zejména k pečené makrele.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.